De kliniek

Uw dierenarts in Zevenaar

Dierenkliniek Zevenaar bestaat sinds 2021 onder deze naam, maar wij staan al sinds 1998 voor u en uw dieren klaar op Wilhelminalaan 13.  

Voorheen waren wij Dierenkliniek van den Elzen, opgericht in 1990 door dierenarts Van den Elzen. Begonnen in Lobith, Pannerden en later Tolkamer, heeft hij de dierenkliniek opgebouwd tot een grote kliniek met veel mogelijkheden. Zo kunt u bij ons terecht voor echografie, röntgenfoto’s, tandheelkundige ingrepen en diverse operaties, maar natuurlijk ook voor consulten en de jaarlijkse controle en vaccinatie van uw huisdier. 

Wij beschikken over een plezierige wachtkamer, twee spreekkamers, een eigen laboratorium en een speciale ruimte voor het maken van digitale röntgenfoto’s en echo’s. Natuurlijk is er ook een operatiekamer met hierin onder andere onze tandheelkundige unit en speciale apparatuur om dieren onder narcose te bewaken. We hebben een gescheiden honden- en kattenopname voor dieren die wat langer bij ons verblijven. 

Nadat dierenarts Van den Elzen in 2021 met pensioen is gegaan, heeft dierenarts Verkooijen zijn taken als clinical director overgenomen en is de kliniek omgedoopt tot Dierenkliniek Zevenaar.  

De kliniek ligt op een centraal punt in Zevenaar aan de rand van het centrum en is dus goed bereikbaar. Tevens beschikken wij over voldoende GRATIS parkeergelegenheid op ons eigen terrein. Ons adres en bereikbaarheid

Voor spoedgevallen buiten onze openingstijden wordt samengewerkt met het Evidensia Dierenziekenhuis Arnhem