De kliniek

Uw dierenarts in Zevenaar

Dierenkliniek Zevenaar bestaat sinds 2021 onder deze naam, maar wij staan al sinds 1987 voor u en uw dieren klaar op de kruising van de Wilhelminalaan en Schilderspoort.

Hiervoor waren wij Dierenkliniek van den Elzen. Begonnen toen dierenarts Van den Elzen de reeds bestaande kliniek in 1990 overnam van dierenarts Van Spanje. Destijds waren er vestigingen in Lobith en Pannerden, en later ook in Tolkamer.
Sindsdien zijn wij op onze locatie in Zevenaar uitgegroeid tot een grote kliniek met veel mogelijkheden. Zo kunt u bij ons terecht voor echografie, röntgenfoto’s, tandheelkundige ingrepen en diverse operaties, maar natuurlijk ook voor consulten en de jaarlijkse controle en vaccinatie van uw huisdier.

Nadat dierenarts Van den Elzen in 2021 met pensioen is gegaan, heeft dierenarts Verkooijen zijn taken als clinical director overgenomen en is de kliniek omgedoopt tot Dierenkliniek Zevenaar. 

Wij beschikken over een plezierige wachtkamer, twee spreekkamers, een eigen laboratorium en een speciale ruimte voor het maken van digitale röntgenfoto’s en echo’s. Natuurlijk is er ook een operatiekamer met hierin onder andere onze tandheelkundige unit en speciale apparatuur om dieren onder narcose te bewaken. We hebben een gescheiden honden- en kattenopname voor dieren die wat langer bij ons verblijven.

De kliniek ligt op een centraal punt in Zevenaar aan de rand van het centrum en is dus goed bereikbaar. Tevens beschikken wij over voldoende GRATIS parkeergelegenheid op ons eigen terrein. Ons adres en bereikbaarheid

Voor spoedgevallen buiten onze openingstijden wordt samengewerkt met het Evidensia Dierenziekenhuis Arnhem