De kliniek

Uw dierenarts in Zevenaar

In 1990 heeft dierenarts Van den Elzen de dierenkliniek in Lobith overgenomen met dependances in Zevenaar en Pannerden. Na vijf jaar werd het tijd voor een nieuw en groter gebouw. Deze nieuwe kliniek werd gebouwd in Tolkamer in de Erdwal aan Droogveld 17. De dependance in Pannerden werd gesloten. De kliniek in Tolkamer was destijds de hoofdvestiging waar onder andere operaties werden uitgevoerd, röntgenfoto’s en echo’s werden gemaakt. Enkele jaren later werd het woonhuis naast de dependance in Zevenaar te koop aangeboden. Het woonhuis werd gekocht en vervolgens verbouwd tot een grote, moderne dierenkliniek met diverse faciliteiten. In 1998 werd het nieuwe gebouw van Dierenkliniek van den Elzen in Zevenaar feestelijk geopend. De kliniek in Zevenaar is vanaf dat moment de hoofdvestiging geworden en de kliniek in Tolkamer dient als service punt. Vanaf eind 2021 is de praktijk verder gegaan onder de naam Dierenkliniek Zevenaar.

Inmiddels, bijna 25 jaar later, zijn wij uitgegroeid tot een grote kliniek met veel mogelijkheden. Zo kunt u bij ons terecht voor ECG’s, echografie, röntgenfoto’standheelkundige ingrepen en diverse operaties, maar natuurlijk ook voor consulten en de jaarlijkse controle en vaccinatie van uw huisdier.

In de kliniek in Zevenaar bevinden zich twee spreekkamers. Daarnaast is er een speciale ruimte voor het maken van digitale röntgenfoto’s en echo’s. Natuurlijk is er ook een operatiekamer met hierin onder andere onze tandheelkundige unit en speciale apparatuur om dieren onder narcose te bewaken. Verder bevinden zich in de kliniek een klein laboratorium, een plezierige wachtruimte voor u als eigenaar en een opname met meerdere plaatsen voor dieren die wat langer moeten blijven.

De kliniek ligt op een centraal punt in Zevenaar aan de rand van het centrum en is dus goed bereikbaar. Tevens beschikken wij over voldoende GRATIS parkeergelegenheid op ons eigen terrein. Ons adres en bereikbaarheid.

Voor wat betreft diensten wordt samengewerkt met het Evidensia Dierenziekenhuis Arnhem.